
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g red onions cut in wedges
- 150 g carrots sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 598 kcal / 2505 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Sticky Apple Pork Ribs
2hod. 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Salmon Soufflé
1hod.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5hod.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min