Zařízení & příslušenství
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
89 mg
Protein
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min