Zařízení & příslušenství
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
89 mg
Protein
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Browned Beef Cubes (Medium)
15min.
Browned Shallots (250 g)
25min.
Get Ahead Turkey Gravy
1hod. 45min.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3hod. 40min.
Char Siu Pork with Rice
8hod. 40min.
Bacon and Herb Gravy
1hod. 15min.
Pork Buns (Nikuman)
2hod.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min.