Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Hollandaise Sauce
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min