Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Browned Pork Cubes
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Duck and Pork Terrine
52h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken Stock Paste
45min
Peppercorn Sauce
30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min