Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 rote Paprika, entkernt, geviertelt
- 1 - 2 Auberginen, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3150 kJ / 753 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 33 g
Alternativní recepty
Hackfleisch
35 Min
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6 Std. 40 Min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 Std. 15 Min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 Std.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 godz. 10 min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1 godz.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20 min.
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20 min.
Kichererbsenpaste - Humus
13h