Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Ajvar
1 Std.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min