
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 10 - 15 g Rosenblätter von 2-3 roten oder rosafarbenen Freilandrosen, ungespritzt
- 220 g Zucker, fein
- 30 g Zitronensaft
- 25 g Rosenwasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 221 kcal / 926 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1hod. 15min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12hod.
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2hod.
Minze-Ayran
5min
Safraneis mit Pistazie
3hod. 20min
Reispudding mit Rosenwasser und Erdbeermus (Rizogalo)
1hod. 10min
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1hod. 30min
Mokkaeis - Türk Kahvesi Dondurması
8hod.
Noahs süße Suppe - Aşure
11hod. 20min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min