Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g d'eau
-
10
g de levure fraîche, émiettée
nebo 1 c. à café de levure déshydratée (4 g) - de l'huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et plus pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'eau bouillante
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne à la bolognaise
2u. 30min
Pain au lait
2u. 20min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Mayonnaise
5 Min
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Sauce béchamel
15 Min
Pain de mie
3 Std.
Pâte feuilletée express
2h
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Pâte de base pour pain
24u. 5min