![Vegetarische Dim Sum "Shumai" Vegetarische Dim Sum "Shumai"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DBE193E-55F6-45F3-9C58-F6E5D6A27D89/Derivates/5C686088-1015-4A64-8010-2B593BE80033.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Pilze, frisch, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Karotten, in Stücken
- 30 g Öl
- Öl zum Einfetten
- 120 g Reis
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sojasauce
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 172 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bündner Maluns
45 min
Dhal
40 min
Fischstäbli an Tomatensauce
50min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2j 15 menit
Poke-Bowl
35 min
Hummus
5 Min
Thai Burger
30min
Ras el Hanout
15 min
Ingwer-Limetten Drink
40 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1j 10 menit
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h