Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 12 Cannelloni
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 363 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 menit
Spargel-Lachs-Auflauf
1 godz. 30 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 50 Min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 godz. 30 min