Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 12 Cannelloni
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 363 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Lachs-Burger
25 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 50 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Räucherlachs-Pizza
1h
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 Min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min