Kompatibilní verze
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Hähnchenbrustfilets (à ca. 120 g)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Scheiben Parmaschinken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, ganz klein, z.B. Drillinge, gut abgebürstet, ungeschält halbiert
- 1 ½ TL Kräutersalz
Balsamico-Tomaten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 20 g Olivenöl
- 400 g Cherrytomaten
- ¼ TL Kräutersalz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 - 30 g Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1514 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Pesto-Hähnchen
1h
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 Std.
Putenstreifen süß-sauer mit Aprikosen und Cashewkernen
1h
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1 Std. 10 Min
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3 Std.
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min