Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf, bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser, heiß
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 6024 kJ / 1424 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 90 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3 godz. 15 min