
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser heiß
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1424 kcal / 6024 kJ
- Protein
- 101 g
- Tuk
- 90 g
- Sacharidy
- 57 g
Alternativní recepty
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3hod. 30min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3hod. 15min
Coq au vin
2hod.
Feine Königsberger Klopse
1hod.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1hod. 35min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1hod. 10min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1hod. 15min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 45min