Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf, bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser, heiß
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 6024 kJ / 1424 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 90 g
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2sa
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10h 45min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1sa 30 dk
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3小时 15 分钟
Sauerbraten
72 godz.
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1sa 40 dk
Wildschwein-Ragout
1sa 30 dk
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1sa 20 dk