Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf, bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser, heiß
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 6024 kJ / 1424 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 90 g
Alternativní recepty
Sauerbraten
72h
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Coq au vin
2h
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3u.
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 Std. 45 Min