Kompatibilní verze
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ofenkartoffeln und Lachsforellen
- 1000 g Kartoffeln, klein, z.B. Drillinge, längs halbiert
- 2 EL grobes Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 4 Stück Lachsforelle, frisch (600–800 g)
- Salz zum Würzen
- Mehl zum Bemehlen
- Butterschmalz zum Braten
Senf-Hollandaise
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 50 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eigelb
- 3 TL Senf, grob (z.B. Maille à l`Ancienne)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4507 kJ / 1076 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 73 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbstafelspitz
50 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 Std. 15 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1 Std.
Graved Lachs
48 godz.
Gurken mit Lachsfüllung
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40min
Forellen des Bischofs
35 Min