Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelgratin
- 30 g Butter zum Einfetten
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Sahne
- 150 g Milch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Senfbutter
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Senf, süß
- 20 g Worcester-Sauce
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Salz
- ½ TL brauner Zucker
- ½ TL Majoran
- 1 Eiweiß
Rinderfiletsteaks und Fertigstellung
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rinderfiletsteaks (à 180 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4930 kJ / 1177 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 90.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 45 dk
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1sa 20 dk
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1sa