Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz für die Gewürzmischung
- 1100 g Wasser
- 600 g Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
- 200 g Sahne
- 250 g Milch
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (3 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 8 Zweige Thymian
- 2 Schalotten (40 g)
- 1 EL Öl
- 5 getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
-
1
EL Muscovado-Zucker
nebo 1 EL brauner Zucker - 30 g Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2936 kJ / 700 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50 Min
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Coq au vin
2 Std.
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min