Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 huîtres
- 6 brins de menthe fraîche, équeutés et quelques feuilles pour la finition
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- l'eau pour obtenir 150 g de liquide
- tours de moulin à poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 Std. 30 Min
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30min
Crabe farci aux herbes
1 Std. 20 Min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Cocktail concombre-citronnelle-citron vert
3h 30min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Sabayon sucré
30min
Glace à l'estragon
12h
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 Min
Bar farci à l'oseille
1sa 10 dk
Cheesecake avocat-citron vert
12h 15min
Cheesecake concombre et citron
3 Std. 20 Min