Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 huîtres
- 6 brins de menthe fraîche, équeutés et quelques feuilles pour la finition
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- l'eau pour obtenir 150 g de liquide
- tours de moulin à poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Eton mess aux fruits rouges
2 godz. 20 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Salade de couscous, crevettes, pickles et sauce au citron vert
45 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Assiette de vanets
Keine Bewertungen
Taboulé au fonio
50 Min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3h 20min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 Min
Sauce à la mangue
50 Min