Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Kapern, abgetropft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Ei (siehe Tipp)
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Kräuterbutter
5min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
40 min
Roquefort-Dressing
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Senf-Dill-Sauce
2h