
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 3 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 TL Kapern abgetropft
- 50 g Gewürzgurken in Stücken
- 1 Ei (siehe Tipp)
- ½ - 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- ½ TL Senf mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 211 kcal / 884 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Salatsauce Sylter Art
48hod.
Kräuterbutter
5min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Béarnaise
40min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1hod. 10min
Vitello Tonnato
48hod.