Zařízení & příslušenství
Remoulade
Příprava 10min.
Celkový 10min.
10 Portionen
Suroviny
-
neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)200 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Kapern abgetropft1 TL
-
Gewürzgurken in Stücken50 g
-
Ei (siehe Tipp)1
-
Zitronensaft (volitelně)½ - 1 TL
-
Senf mittelscharf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Schmand100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
884 kJ /
211 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Würzige Aioli mit Sherry
40min.
Kräuterbutter
5min.
Mayonnaise
5min.
Sauce Hollandaise
15min.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min.
Vitello Tonnato
48hod.
Senf-Dill-Sauce
2hod.
Kräuterbutter au Café de Paris
1hod. 10min.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min.
Panierter Fisch mit Remoulade
40min.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1hod.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min.