Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 3 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- 350 g heurige Erdäpfel, klein oder geviertelt
- 750 - 1000 g weißer Spargel, vom Kopf abwärts geschält (siehe Tipp)
- 6 - 8 Scheiben Rohschinken
- 200 g Butter, in Stücken
- 2 Eidotter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Weißwein
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Prise Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4609 kJ / 1102 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1h 15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1h 50 min.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min