
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di foglie di coriandolo, fresche
- 60 g di cipolle tagliate a metà
- 60 g di pomodori tagliati a metà
- 60 g di olio vegetale
- 15 g di radice di zenzero fresco a fettine sottili
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- ¼ di cucchiaino di chili in polvere
- 2 chiodi di garofano
- 2 capsule di cardamomo
- 20 g di mandorle tritate
- 150 g di latte di cocco
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 30 g di burro
- 100 g di calamari, interi, di media misura solo il corpo, eviscerati, a strisce
- 12 gamberetti crudi, sgusciati, grandi
- 100 g di filetto di merluzzo, senza pelle a strisce (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Žádné hodnocení
Nettare di lamponi
Žádné hodnocení
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Carne macinata
35min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45min
Focaccia alle olive
2hod. 20min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1hod. 45min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1hod.
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1hod.
Pizza mele e brie
1hod. 50min
Vellutata di pomodoro
10min
Torta di pere
9hod.