Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 7 g di lievito di birra disidratato - 60 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 350 g di farina manitoba
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 11319 kJ / 2705 kcal
- Protein
- 73.9 g
- Sacharidy
- 502.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 195.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Panini al latte dolci
12 godz.
Focaccia a bastone
5h
Panini semidolci
1h 30min
Trecce dolci
4 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Danubio salato
3h
Brioche francese al burro
5h 40min
Focaccia barese TM6
4 Std.