Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 7 g di lievito di birra disidratato - 60 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 350 g di farina manitoba
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 11319 kJ / 2705 kcal
- Protein
- 73.9 g
- Sacharidy
- 502.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 195.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzette rosse
4h
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Muffin al cappuccino
1h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia morbida
4h
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Trecce dolci
4h
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2sa 35 dk
Pandoro TM6
15u. 15min
Danubio salato
3h
Pane dolce per la colazione
1h 30min