Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di farina di mandorle
- 100 g di burro a pezzi
- 80 g di zucchero
- 275 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 uovo
- 250 g di crema gianduia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1258.2 kJ / 300.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 120.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1u.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1h 30 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Pasta biscotto
1u.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1u.
Torta Nua
2u.
Crostata morbida al cioccolato
2sa 40 dk
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1u.