Kompatibilní verze
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina ai 7 cereali
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 finocchio a fettine sottili
- 120 g di olive nere denocciolate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
- 20 fette di bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3h 30min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3sa 20 dk
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3sa 20 dk
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza alle tre farine
1sa 55 dk
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min