Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
TM5 TM6

Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

4.5 (19 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
  • 400 g di farina ai 7 cereali
  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 finocchio a fettine sottili
  • 120 g di olive nere denocciolate
  • 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
  • 20 fette di bresaola

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2770 kJ / 662 kcal
Protein
25.3 g
Sacharidy
80.6 g
Tuk
26.5 g
Nasycený tuk
25.1 g
Vláknina
9.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty