Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

4.5 19 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 10min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
    ½ cubetto
  • di farina ai 7 cereali
    400 g
  • di sale + q.b.
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • finocchio a fettine sottili
    1
  • di olive nere denocciolate
    120 g
  • arance preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
    2
  • di bresaola
    20 fette

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 662 kcal / 2770 kJ
Protein 25.3 g
Tuk 26.5 g
Sacharidy 80.6 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 25.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...