Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di stevia in polvere
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- frutta fresca mista, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1537.6 kJ / 367.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 85.6 mg
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Semifreddo nocciolato
8h 20 phút
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Parfait di fragole
3 Std. 15 Min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3 Std.
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta al caffè
4h 20min