Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di stevia in polvere
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- frutta fresca mista, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1537.6 kJ / 367.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 85.6 mg
Alternativní recepty
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta brulée
11h
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Panna cotta al melone
4h 15min
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 min
Cheesecake alla crema catalana
4 godz.
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.