Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de arroz para sushi
- 250 g de camarones pelados desvenados, en trozos (3 cm)
- 50 g de ejotes frescos sin tallos, en trozos (3 cm)
- 50 g de granos de elote amarillo, drenado
- 370 g de agua y un poco más
- 20 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado y un poco más para rociar
- 20 g de salsa de ostión
- 10 g de vinagre de arroz natural
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
- cebolla cambray, solo el tallo verde en rebandas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1678 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Puré de papa y poro
40 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Ceviche de pescado
3 godz. 25 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10 min
Pollo kung pao
45 min
Puré de papas (Pelar)
35 min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
El mejor pavo navideño
4 godz. 40 min