Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de arroz para sushi
- 250 g de camarones pelados desvenados, en trozos (3 cm)
- 50 g de ejotes frescos sin tallos, en trozos (3 cm)
- 50 g de granos de elote amarillo, drenado
- 370 g de agua y un poco más
- 20 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado y un poco más para rociar
- 20 g de salsa de ostión
- 10 g de vinagre de arroz natural
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
- cebolla cambray, solo el tallo verde en rebandas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1678 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetti con albóndigas
55 min
Sándwiches de ensalada de pollo
50 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Caldo de pollo con fideos
35 min
Puré de papa y poro
40 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Puré de papas (Pelar)
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Arroz frito
40 min
Chow Mein
55 min
Arroz blanco con verduras
40 min