Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g rote Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Dose Tomaten (800 g)
- 20 g Öl
- 300 g Rinderhackfleisch
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 150 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Wasser
- 80 g Kräuterschmelzkäse
- 100 g Sahne
- 20 g Mehl
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 EL Pizzagewürz
- 2 TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Tortellini-Tomatensuppe
45 min
Käse-Porree-Suppe
30 min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Mitternachtssuppe
35min
Lasagne-Eintopf
35min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Currywurstsuppe
40min
Schnelle Silvestersuppe
40min
Gyros-Eintopf
50min
Pfirsich-Maracuja-Likör
10min
Mett-Porree-Suppe
40min