
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 282 kcal / 1181 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Sauerbratenragout
49hod.
Räuberfleisch
1hod. 15min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1hod. 10min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Malzbier-Bolognese
2hod.
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1hod. 10min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1hod. 20min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.
Schweinefilet in Metaxasauce
1hod. 30min