Malzbiergulasch

Malzbiergulasch

4.6 7.4K hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Öl
    30 g
  • Rindergulasch in Würfeln (2 cm)
    750 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Malzbier
    500 g
  • Tomatenmark
    70 g
  • Ajvar
    100 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 27 g
Kalorie 1181 kJ / 282 kcal
Tuk 13 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...