Zařízení & příslušenství
麻薑珍菇湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油30 克
-
嫩薑 切片30 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散200 克
-
水750 克
-
高麗菜 切塊(約5公分)100 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
-
冰糖 (約1茶匙)5 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
181 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
621.4 kJ /
148.5 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
839 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan