Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Pumpernickel, in Stücken
-
20
g Rum
nebo 20 g Orangensaft - 100 g Butter, in Stücken
- 125 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 75 g Mehl
- ½ TL Weinstein-Backpulver
- 750 g Wasser, heiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 250 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 680 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1407 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caffè-Latte-Kuchen
1h 40 min
Apfelkuchen
1h
Käsekuchen
4h 30 min
Champignonpizza
1h 40 min
Russische Nussecken
3h
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1h 30 min
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4h 35min
Sahne-Waffeln
40 Min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Käsekuchen
1h 30 min