Kompatibilní verze
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina semintegrale di tipo "2"
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
Salsa cocktail
- 500 g di acqua
- 250 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 30 g di Cognac
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di insalata iceberg
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3832 kJ / 916 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 87.6 g
- Tuk
- 46.9 g
- Vláknina
- 12.5 g
Alternativní recepty
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2u. 30min
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Pizza alla romana
1u. 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Pizza diavola
1h 45 min