Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 79.4 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 12.8 g
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3 godz. 10 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.