Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 79.4 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 12.8 g
Alternativní recepty
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3h 30min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3 Std. 10 Min
Pizza al salmone
1h 15 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza alle tre farine
1j 55 menit
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza alla farina di farro
2h 10min