Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
- 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 234.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Guacamole allo spumante con caviale
10 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Bicchierini prosciutto e melone
3 Std. 25 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Purè di carote e latte di cocco
50min
Cheesecake al pesto genovese
9h
Mousse di salmone su tartine di segale
15min