Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
- 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 234.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Liquore al cioccolato e peperoncino
1 Std. 10 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3h 40min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Liquore ai frutti di bosco
30 min
Liquore al torrone
50min
Liquore alla menta e liquirizia
1 Std. 30 Min
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55min