Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
- 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 234.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 godz. 35 min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Bignè a sorpresa
2h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Guacamole allo spumante con caviale
10 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cappellacci di zucca
1h 30min