Kompatibilní verze
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Composta di cipolle
- 500 g di cipolle rosse di Tropea
- 400 g di zucchero
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 pezzettino di stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di aceto di vino rosso
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a fette
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 50 g di 'nduja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4104 kJ / 981 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 121.3 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 48.2 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h