Kompatibilní verze
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di asparagi verdi a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 250 g di ricotta (vedere consigli)
Pasta
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 2 uova
- 40 - 45 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 2 tuorli sodi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1729.7 kJ / 413.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gelato biscotto alla fragola
4h
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Cannelloni di fave
50min
Farfalle all'uovo
1h
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15min