Kompatibilní verze
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di asparagi verdi a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 250 g di ricotta (vedere consigli)
Pasta
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 2 uova
- 40 - 45 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 2 tuorli sodi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1729.7 kJ / 413.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Agnolotti del plin
10u. 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1u. 20min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Cannelloni di zucca
1h 50min
Lasagne al forno
2h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2u.
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Pasta fresca (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Riso Venere con capesante
45 min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15min
Ravioli al radicchio
1h 10min