Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g zucchero
- 250 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 32 g
Alternativní recepty
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Coppette ai 2 cioccolati (per 2 persone)
2h 20min
Sacher gelata
15h
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25 min
Mousse ai due cioccolati
15min
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min