奶油燻鮭魚蘿蔔麵

奶油燻鮭魚蘿蔔麵

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用
    15 克
  • 白蘿蔔 去皮
    250 克
  • 800 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    60 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    80 克
  • 15 克
  • 白酒
    30 克
  • 鮮奶油
    120 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    15 克
  • 煙燻鮭魚片 切小片(約3公分)
    100 克
  • 新鮮巴西利葉 (volitelně) 切碎,裝飾用
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1016.3 mg
Protein 105.7 g
Kalorie 4802.5 kJ / 1148.9 kcal
Tuk 63.4 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 35.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...