沙茶牛肉燴飯

沙茶牛肉燴飯

4.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉片
    350 克
  • 素蠔油
    3 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 沙茶醬
    1 茶匙
  • (含煮飯和料理用)
    1250 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    300 克
  • 20 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 切段
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 沙茶醬 依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 空心菜 切段(約4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉 (volitelně) 與20克水混合成太白粉水
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.9 g
Kalorie 2675 kJ / 640 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 72.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...