Zařízení & příslušenství
沙茶牛肉燴飯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉片350 克
-
素蠔油3 茶匙
-
米酒3 大匙
-
沙茶醬1 茶匙
-
水 (含煮飯和料理用)1250 克
-
白米 洗淨,瀝乾300 克
-
油20 克
-
蒜頭10 克
-
蔥 切段10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
沙茶醬 依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
-
空心菜 切段(約4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 (volitelně) 與20克水混合成太白粉水2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.9 g
Kalorie
2675 kJ /
640 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
72.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米食萬歲
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan