Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 克 牛肉片
- 3 茶匙 素蠔油
- 3 大匙 米酒
- 1 茶匙 沙茶醬
- 1250 克 水 (含煮飯和料理用)
- 300 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 20 克 油
- 10 克 蒜頭
- 10 克 蔥 ,切段
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 1 - 1 ½ 茶匙 沙茶醬 ,依個人口味調整
- 200 克 空心菜 ,切段(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 太白粉 ,與20克水混合成太白粉水 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 2.2 g