Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kompott
- 500 g Äpfel, in Stücken (2 cm)
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Teig und Fertigstellung
- 250 g Milch
- 75 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 125 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 60 g Mandelstifte
- 40 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nussecken de luxe
1h 45min
Spritzgebäck
1 godz.
Berliner Brot
45 min
Mandel-Cookies
50min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2h 15min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4 godz.
Spekulatiusbaum mit Orangen-Frischkäse-Creme
1h 50min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8h 20min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 godz.
Haselnuss-Baiser-Taler
40min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min