Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kompott
- 500 g Äpfel, in Stücken (2 cm)
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Teig und Fertigstellung
- 250 g Milch
- 75 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 125 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 60 g Mandelstifte
- 40 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marzipanstollen
4h
Mohnblume
1 Std. 10 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 godz.
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45min
Pflaumenstrudel mit Streuseln
1 godz. 45 min
Vanille-Safran-Sauce
15min
Quadratische Eierlikör-Torte
1 Std. 40 Min
Kaffee-Kuppeltorte
10 Std.
Sesamstollen
32 Std.
Apfel-Nuss-Torte
4j 30 menit
Zitronen-Biskuitrolle
5hod.
Birnenkuchen alla Toscana
3 Std. 20 Min