Kompatibilní verze
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion, to brush grill
nebo vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1245 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50 min
Hoisin Pork Bowl
45min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Kung Pao Chicken
1h 5min