Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2280 kJ / 546 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Pavlova aux figues
4小时
Baba au rhum
3h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5sa 30 dk
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4u. 40min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4小时