Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2280 kJ / 546 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3hod.
Lemon curd
25min
Sphère chocolat-mandarine
12hod.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Minipavlovas
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min