Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de seigle scandinave
26h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Pain coco aux fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain aux graines
5h
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.