Kompatibilní verze
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmelade de clémentines
40min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6hod.
Gelée de pomme à la vanille
6hod.
Mousse de brebis au pamplemousse
4hod.
Sauce aux groseilles
15min
Charlotte au pain de mie
2hod. 30min
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Sauce à l'oseille
25min
Tarte Tatin pomme-fenouil
1 godz. 35 min
Crème anglaise à l'orange
1h
Confiture de Noël à l'orange
1h
Confiture de potiron à l'orange
6 godz. 45 min