Kompatibilní verze
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Liqueur de cassis
1440h
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Gelée de sureau
50min
Confiture de fraises
6 Std.
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Gelée de raisin
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de figues
1h 30 min