Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 60 g de poudre d'amande
La garniture
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de crème fraîche épaisse
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, émincées en très fines tranches
- farine de blé, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3892 kJ / 932 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 59 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 Min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40min
Tortilla aux oignons et aux lardons
50 Min
Galettes de pommes de terre
45 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Potatisbullar (Galettes de pomme de terre)
1h
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1h 50min