Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 39 g
- Sodík
- 780.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de dinde au curry et chou chinois
1h
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1h 5min
Couscous de légumes au lapin
1h
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Papillotes d'agneau
1h 10min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h