Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 39 g
- Sodík
- 780.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmite de poulet et légumes d'automne
1h 40min
Gratin de chou-fleur au fromage manchego et amandes
1h
Escalope de veau à la normande
1h
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Papillotes d'agneau
1h 10min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Bœuf en papillote et ses légumes
50 Min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1h
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Poulet rôti farci
1ωρ. 50 λεπτ.