
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche (volitelně)
- 1 branche de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 893 kcal / 3733.5 kJ
- Protein
- 68.5 g
- Tuk
- 34.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Vláknina
- 39 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 780.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1hod.
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55min
Couscous à l'agneau et au poulet
1hod. 20min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Petits légumes de printemps au bouillon
35min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1hod.
Rôti de veau et haricots verts
1hod.
Veau aux olives
1hod.
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1hod. 15min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Navarin d'agneau
1hod. 15min