Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 39 g
- Sodík
- 780.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40min
Barbue façon meunière
50 min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 godz. 50 min
Brochette d'espadon à la vanille
45 min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1h
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1sa 40 dk
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1h 20min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min