Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 50 g açúcar
- 800 g meloa, mais q.b. p/ guarnecer em bolas
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g mel
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g queijo mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 Min
Trouxas de fricassé de marisco
1 Std. 15 Min
Mousse de chocolate
20 Min
Cheesecake de tomate
8 Std.
Doce branco com ameixa
4 Std.
Jelly shots de papaia
10 Min
Mousse de pêssego
3 Std.
Mousse de avelã
2 godz. 15 min
Mousse de chocolate
3 Std.
Mousse rápida de framboesa
15 Min
Mousse de chocolate com natas
4 Std.
Pudim de leite condensado e café
1 Std.