Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g queijo da Ilha
- 500 g água
- 24 espargos verdes
- 6 fatias de queijo gruyère
- 6 fatias de presunto
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 15 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Bife de atum com molho tártaro
20min
Queijo gratinado com batatas
1h
Sanduíche de atum e agrião
4h 10min
Cogumelos recheados
35 Min
Creme de cogumelos
1h 20 phút
Camarão afrodisíaco
20min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9 godz.
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Deviled eggs
30 Min
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25 Min
Brie com mel e orégãos
30 Min
Camarão com molho cocktail
30 Min