Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g queijo da Ilha
- 500 g água
- 24 espargos verdes
- 6 fatias de queijo gruyère
- 6 fatias de presunto
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 15 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Folhado de salmão
40min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45min
Taças mexicanas
20min
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1 Std. 10 Min
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40min
Cocotes
40min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2 Std. 30 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1 Std.
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1 Std. 30 Min
Cogumelos recheados
35min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min
Risoto de mexilhão com grelos
40min