Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Crème fouettée
10min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousses de framboises
1h 15min