Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4 Std. 20 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12hod.
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min