Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
nebo 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 Min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Fruchtsorbet, schnell
10min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 Std. 15 Min
Beerenmousse
5h
Frühlingsrollen Italian Style
50 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Gefülltes Gemüse
1 godz. 20 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min