Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
nebo 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Fruchtsorbet, schnell
10min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Gefülltes Gemüse
1 godz. 20 min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 godz.
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Rohkost, gemischt
10min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min