Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
6
Hechtsteak, mit oder ohne Haut (à 120 - 200 g)
nebo 6 Fischfilets (Fisch mit weißem Fleisch, z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 godz. 15 min
Zucchini-Omelette
50min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Fruchtnektar
10min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Apfelmuffins
40min
Putenrouladen mediterran
45 min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min