Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln

4.2 66 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    800 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Hechtsteak, mit oder ohne Haut (à 120 - 200 g)
    6
    6 Fischfilets, (Fisch mit weißem Fleisch, z.B. Barsch, à 120 - 200 g)
  • Salz nach Geschmack
    2 TL
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Weißwein (optional)
    50 g
  • Tomaten in Stücken
    400 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...