Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
6
Hechtsteak, mit oder ohne Haut (à 120 - 200 g)
nebo 6 Fischfilets (Fisch mit weißem Fleisch, z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 Std. 15 Min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Gefülltes Gemüse
1 Std. 20 Min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 Min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1 Std.
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 Min
Putenrouladen mediterran
45 Min