Zařízení & příslušenství
Landbrot Backhausart
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 Scheiben
Suroviny
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Balsamico, dunkel1 EL
-
Salz2 TL
-
Backmalz (volitelně)1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Dunkles Landbrot
3hod.
Landbrot Backhausart
1hod. 40min.
Bierbrot
2hod.
Vitalbrot
1hod. 10min.
Kürbiskernbrot
3hod. 30min.
Sonnenblumenbrot
1hod. 20min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Dinkelbrot
1hod. 30min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Kartoffelbrot
1hod. 50min.
Graubrot
2hod.