Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel Hefe (30 g)
nebo 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Bierbrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3h
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Vitalbrot
1 Std. 10 Min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Schwarzbrot mit Nüssen
3h 15min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.
Sonnenblumenbrot
1 Std. 20 Min