Zařízení & příslušenství
Roggenmischbrot
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkörner150 g
-
Weizenmehl Type 550300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteigkonzentrat2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2 Std.
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Fitnessbrot
1 Std. 45 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.