Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Dinkelkörner
- 550 g Wasser, lauwarm
- 40 g Hefe (1 Würfel)
- 2 TL Zucker
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Prise Piment
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 415 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Dinkelkeimbrot
72hod.
Sesambrot
2 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Vitalbrot
1h 10 min
Roggenmischbrot
1h 15min
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10 min
Sonnenblumenbrot
1h 20 min
Vollwertbrot
2h 20 min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min