Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
- 80 g Milch
- 6 - 12 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g natives Olivenöl
- 600 g passierte Tomaten, konserviert
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Italienisches Schweineragout
50min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1 Std.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1 Std.
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min