Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
- 80 g Milch
- 6 - 12 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g natives Olivenöl
- 600 g passierte Tomaten, konserviert
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Hackbraten "Falscher Hase"
1sa 30 dk
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1sa
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Paprikagulasch
1h 25 min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1sa
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Italienisches Schweineragout
50 min
Hähnchen mit Paprika-Möhren-Reis und Schnittlauchsauce
1h 15min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1sa
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 min