Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Salatgurken, fest, halbiert, die Kerne entfernt (ca. 350 g), in groben Stücken
- 400 g Joghurt, 10% Fett, aus Schafs- oder Kuhmilch
- 20 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 5 Oliven, schwarz, entsteint, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Senf-Balsamico-Dressing
10min
Mediterraner Käseaufstrich
5min
Kräuterbutter
5min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10min
Kräuterfrischkäse
5min
Scharfe Aioli
10min
Joghurt-Dressing
5min
Aioli light
5min
Griechischer Weißkrautsalat
2h 15min
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Senf-Dill-Sauce
2h